Uudenlainen puhallinkonvektorin asennustapa

Monipuoliset kohteet

BLOCK front tarjoaa helppoutta ja monipuolisuutta asennukseen. Se on suunniteltu erityisesti toimisto-, hotellihuone- ja asuinrakennuskohteisiin, ja tarjoaa lukuisia etuja perinteisiin puhallinkonvektoreihin verrattuna.

Säästää työaikaa

Yksi BLOCK frontin merkittävimmistä ominaisuuksista on sen huoltoluukuttomuus, mikä antaa enemmän vapautta konvektorin sijoittelulle ja muun tekniikan suunnitteluun. Lisäksi se säästää työaikaa, koska huoltoluukun suunnittelu- ja rakentamistyövaiheet jäävät pois.

Tuo joustoa aikataulutukseen

BLOCK frontin asennus on tehty helpoksi uuden kaksivaiheisen Easy Klik -asennusjärjestelmän ansiosta. Konvektori koostuu erillisestä asennusrungosta ja itse puhallinkonvektorista, mikä mahdollistaa kaksivaiheisen asennuksen. Kevyt asennusrunko voidaan esiasentaa kohteeseen vesi- ja sähköliitäntöineen, ja itse puhallinkonvektori voidaan kytkeä paikalleen vasta, kun sille on tarve. Tämä tuo joustoa työvaiheiden tekemiseen ja aikataulutukseen, koska varastosta on heti saatavilla asennusrunkoja. Lisäksi konvektorit eivät sido pääomaa rakennusaikana ja ne pysyvät puhtaina, mikä ehkäisee vikaantumista.

Helppo asentaa

Asennuksen ja huollon helppoutta lisäävät myös BLOCK frontin kytkennät, jotka on toteutettu pikaliittimin ja sijoitettu säleikön kautta helposti saavutettaviksi. Pikaliitokset mahdollistavat konvektorin liu’uttamisen kiskoja pitkin ulos seinäpinnasta, mikä tekee asennuksesta, huollosta vaivatonta.

BLOCK front puhallinkonvektori tarjoaa käytännöllisen ja helppokäyttöisen vaihtoehdon asuinkerrostalojen, hotellihuoneiden ja toimistojen ilmastointitarpeisiin. Sen huoltoluukuttomuus, kaksivaiheinen asennus, pikaliittimet ja helppo huollettavuus tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon rakennusprojekteille. BLOCK front säästää aikaa, vaivaa ja kustannuksia, samalla tarjoten miellyttävän ja tehokkaan ilmastointiratkaisun.