NovaDual32 - Ennennäkemätöntä energiatehokkuutta

Tekniset tiedot

 

NovaDual

Jäähdyttää, lämmittää ja kierrättää energiaa

Yhtäaikainen jäähdytys ja lämmitys

Laitteen älykäs automaatio optimoi energiavirrat

Kylmäaineena R32

Energiatehokas

NovaDual32-lämpöpumppu energia-asema varustuksella yhdistää lämpöpumpun ja kylmävesiaseman innovatiivisella tavalla. Se mahdollistaa energian kierrätyksen ja saavuttaa ennennäkemättömän energiatehokkuuden. Tämä lämpöpumppu pystyy jäähdyttämään, lämmittämään tai tekemään molempia samanaikaisesti, tarjoten joustavuutta erilaisiin tarpeisiin. NovaDual32 on erityisen sopiva kohteisiin, joissa on samanaikaista jäähdytys- ja lämmitystarvetta, kuten kauppakeskuksissa, hotelleissa ja teollisuuslaitoksissa.

Kustannustehokas asentaa

NovaDual32 yhdistää kylmävesiaseman ja lämpöpumpun, säästäen konehuonetilaa. Laite mahdollistaa lyhyen läpimenoajan työmaalla. Aikasäästö on huomattava verrattuna perinteiseen työmaalla
koottavaan monitoimiseen järjestelmään. Läpimenoa nopeuttavat erityisesti suunnitteluvaiheen laadukas dokumentaatio ja laaja tehdasvalmisteinen kokonaisuus.

Luotettava kohteen mukainen

NovaDual32 on kaksipiirinen lämpö-pumppu energia-asema varustuksella, jonka neljä kompressoria täydentää toimintavarmuutta haastavissakin tilanteissa. Ennen kaikkea ratkaisu on aina yrityksen tehdasstandardien mukainen. Laitteet valmistetaan ja testataan valmiiksi tehtaalla sekä toimitetaan toimintavalmiina kompaktina kokonaisuutena. Kokonaisratkaisu on varustettavissa kattavasti kohteen erityisvaatimuksia vastaavaksi vesipiirin, automaation, sähköisten varusteiden sekä muiden lisävarusteiden osalta.

Turvakonsepti

Sisäasenteisen NovaDual32 turvakonsepti on suunniteltu R32 kylmäaineelle. Turvakonseptiksi voidaan valita kohteesta riippuen, joko konehuoneeseen sekoittava tai konehuoneesta ulospuhaltava konsepti. Laiterungon tiiveys varmistaa, ettei kylmäaine vuoda rungon ulkopuolelle vikatilanteessakaan. Valintaohjelmasta on ladattavissa suunnittelijalle turvakonseptin mukaiset suunnitteluohjeet, joilla varmistetaan turvallinen laitteisto. Laitteen automatiikka ja laitetoimitukseen sisältyvä sekoittava-/ poistopuhallin varmistavat laitteen turvallisen käytön.

Elinkaaripalvelut

Huolehdimme laitteistamme koko niiden elinkaaren ajan. IoT-pohjainen etäpalvelu yhdistää laitteiden optimointi-, dokumentointi- ja huoltopalvelut yhdeksi luotettavaksi kokonaisuudeksi. Etävalvonnan avulla voidaan seurata laitteen toimintaa sekä optimoida sen toimintaa.

Toiminnallisuudet

Lämpöpumpusta on eri mallit lämmönlähteen mukaan, geoenergia- sekä lämmöntalteenottomalli.
Lämmityskäytössä lämpöpumpun energia otetaan lämmönlähteestä (geoenergia tai lämmöntalteenotto).
Jäähdytyskäytössä lämpöpumpun lauhde ajetaan esim. geoenergiakaivoon.
Yhteiskäytössä jäähdytyksestä saatava lauhde-energia hyödynnetään lämmityskäytössä.

Geoenergiamalli:
Lämmitys, geoenergiakaivosta
Vapaajäähdytys, geoenergiakaivosta
Jäähdytys, lämmönlataus geoenergiakaivoon
Jäähdytys ja lämmitys, energian kierrätys.

Lämmöntalteenottomalli:
Lämmitys, lämmöntalteenottoenergialla
Jäähdytys, lauhdutus nestejäähdyttimellä
Jäähdytys ja lämmitys, energian kierrätys